- Objavljeno nedjelja, 04 septembar 2016 15:45

Goranović: Treninzi teku po planu

Vremenska razlika i dug put nijesu uticali na raspoloženje. Štaviše, naši predstavnici prihvatili su se odmah obaveza, u želji da ne izgube dragocjene trenutke.
"Treninzi teku po planu. Jedva čekam početak takmičenja da skinem psihološki teret sa sebe. Više ću se fokusirati na bacanje kugle. Uspješan rezultat omogućio bi mi napredak i doveo me u poziciju da za četiri godine u Tokiju budem među favoritima za medalju", rekla je Goranovićeva, kojoj je ovo drugo učešće na Paraolimpijskim igrama.
Ona je dodala da na nadmetanju u Riju želi da kuglom prebaci sedam metara.


Ilija Tadić sa nestrpljenjem iščekuje ceremoniju svečanog otvaranja Igara na čuvenoj "Marakani", jer će sa barjakom predvoditi delegaciju Crne Gore. Naš plivač, baš kao i Marijana, akcenat će staviti na jednoj disciplini.
"Prezadovoljan sam uslovima u paraolimpijskom selu, ali i na bazenima. Važnija mi je trka na 50 metara kraul. Nadam se finalu, čime bi zaokružio uspješnu sezonu", naglasio je Tadić, koji je će nastupiti i na 100 metara istim stilom.
Ilija Tadić zaplivaće prvi put u olimpijskom bazenu 12. ovog mjeseca. Narednog dana ponovo. Marijana Goranović će kuglu bacati 9. septembra, šest dana kasnije i disk.
Svečano otvaranje Paraolimpijskih igara u Riju je u srijedu. Uz takmičare iz Crne Gore prodefilovaće oko pet hiljada sportista iz svih krajeva svijeta.
Milan Jovanović, Radio Crne Gore

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom