utorak, 29 novembar 2022 12:01

Fizio Tim uz crnogorske paraolimpijce do POI u Parizu 2024

Zdrastvena ustanova Fizio tim Crna Gora brinuće o zdravlju crnogorskih paraolimpijaca do Paraolimpijskih igara u Parizu,
Ugovor o produžetku saradnje potpisali specijalista primjenjene terapije Srđan Kojić i predsjednik POK-a, Igor Tomić.
Srđan Kojić
"Čast nam je i zadvoljstvo što je POK ukazao povjerenje našoj ustanovi. PZU Fizio tim će biti dio pula koji će voditi računa o zdravlju naših najboljih paraolimpijaca najmanje do Igara u Parizu 2024. godine."
Tomić
"Izuzetne rezultate crnogorskih paraolimpijaca mora pratiti konstantan razvoj trenažne tehnologije. Takav jedan kvalitet dobili smo u prethodnoj godini sa našim Fizio timom. Ponosni smo što nastavljamo saradnju i što će biti dio tima POK do 20224. i brinutu o momentu prevencije, a posebno u procesu rehabilitacije naših sportista. Tim POK se konstatno širi, siguran sam da će to dati nove izazove, a i rezultate."
Članovi Fizio tima već decenijama aktivni su u crnogorskom sportu, kao dio stručnih štabova najtrofejnijih klubova i nacionalnih timova.
Bili su dio medicinskog tima na svim Olimpijskim igrama na kojima Crna Gora nastupala samostalno, od Pekinga do Tokija, a u Londonu dali su doprinos najvećem uspjehu crnogorskog sporta. 
Saradnja sa POK traje nekoliko godina, a krajem 2021. krunisana je potpisivanjem ugovora koji je danas produžen.

min sporta3

cok

ipc

 cges

epcg

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom

rudnik uglja baner