- Objavljeno petak, 08 oktobar 2021 11:43

Plivači na (RE)START mitingu u Sarajevu

Para plivačka reprezentacija Crne Gore  učestvovaće u subotu 09.10.2021.godine  na međunarodnom para plivačkom mitingu ,,(RE)START'' koji ce se održati u Sarajevu.
U pratnji trenera  Boška Radulovića, Crnu Goru u Sarajevu  će predstavljati Tomaš Radulović,Andrija Đurović i Nikola Đukić.U jutarnjem programu na 25 m bazenu Tomas Radulovic u kategoriji S4  ce nastupiti  u trkama  25 m slobodnim stilom i prsno,Andrija Djurovic u kategoriji S9 u trkama 25 m slobodnim stilom i ledjnim stilom, dok će Nikola Djukic u kategoriji S2 nastupiti u trkama  25 m slobodnim stilom i 25 m ledjnim stilom.
U poslepodnevnom programu na 50 m bazenu Tomas Radulović će plivati  50 m i 100 m prsno, 50 m slobodnim stilom,dok će Andrija Djurovic plivati  50 m kraul  i delfin kao i 100 prsno.
Bosko Radulović: ,,Ovo su izuzetno važna takmičenja za razvoj naših mladih članova reprezentacije.Posle nastupa u Beogradu pretproslog vikenda ovo je dobar kontinuitet takmičenja s obzirom da nas i u prvoj nedelji novembra ocekuje veliki para plivački miting ,,Sarajevo Open''.
Organizator plivačkog takmičenja na olimpijskom bazenu Otoka je Plivački klub ,,Spid'' i Plivacki klub ,,Sport Time'' iz Sarajeva.

min sporta3

cok

ipc

 cges

pharmanova og

sport4everybody

TOYOTA

uniprom